Fredrik Mella utses till vice VD för ADDvise Group

2022-12-19   Regulatoriskt pressmeddelande

Fredrik Mella har idag utsetts till vice VD för ADDvise. Han kvarstår samtidigt i sin roll som Chief Operating Office (COO).

Fredrik Mella anställdes som COO på ADDvise i februari 2022. Rollen som COO innefattar ett övergripande ansvar för att dotterbolagen ska nå koncernens organiska finansiella mål. Nu utses han även till vice verkställande direktör för ADDvise med start 1 januari 2023. Som vice verkställande direktör agerar han ställföreträdare för VD vid behov.

 

”Jag är glad över att kunna presentera Fredrik Mella som vice verkställande direktör för ADDvise. Fredrik gör ett viktigt arbete i att säkerställa att koncernen når de organiska finansiella målen och är en värdefull kontaktyta och bollplank för dotterbolagens ledningar. I sin nya utvidgade roll som vice VD kommer Fredrik få en ännu tydligare plattform för att accelerera vår tillväxt och lönsamhet ”, säger Rikard Akhtarzand, VD på ADDvise Group.

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se

Om ADDvise Group

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Premier Growth Market och Mangold Fondkommission AB är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.