Affärsområde

Lab

Ledande leverantörer av Lab

 

Lab skapar moderna forskningsmiljöer genom att tillhandahålla laboratorieinredning, skyddsventilation, klimat-/renrum, och laboratorieapparatur till bland annat läkemedelsindustrin och life scienceforskningen.

 

ADDvise affärsområde Lab har byggt många av de forskningslokaler som finns i Sveriges stora anläggningar. Kombinationen av affärsområdets verksamheter gör att ADDvise kan leverera nyckelfärdiga lab till alla typer av forskningsenheter. Kunderna finns både inom den privata och den offentliga sektorn. Även inom utbildningsväsendet har ADDvise kunder, allt från grundskola till universitet.

Våra bolag inom lab

Hettich Labinstrument AB
Ledande partner av innovativ utrustning, förbrukningsmaterial och service för laboratorie- och processverksamhet inom industri, forskning och sjukvård.

MRC Cleanroom systems

ADDvise Tillquist AB
Erbjuder en bred produktportfölj av utrustning till laboratorium, industri och handel. Med serviceorganisationen erbjuds kunder helhetslösningar oavsett bransch.

LabRum AB
Ledande innovatör och leverantör av laboratorier, klimatrum, renrum, IVF-kliniker, säkerhetslab och skyddsventilerade arbetsplatser till skolor, universitet, sjukhus, forskning, industri och myndigheter.

blog
PRENUMERERA

Få senaste uppdateringarna

Prenumerera på våra pressmeddelanden och få informationen direkt i mailen.