Obligationsinnehavare godkänner ändring av obligationsvillkor

2022-12-15   Regulatoriskt pressmeddelande

ADDvise Group AB (publ) ("Bolaget") har framgångsrikt genomfört det skriftliga förfarande som initierades den 21 november 2022 (det "Skriftligt Förfarande") avseende Bolagets seniora säkerställda obligationslån med ISIN SE0015222088 ("Obligationerna"), där Bolaget ber om obligationsinnehavarnas godkännande för vissa ändringar av obligationsvillkoren för Obligationerna ("Förslaget").

Tillräckligt många Obligationsinnehavare deltog i det skriftliga förfarandet för att bilda ett kvorum och en erforderlig majoritet av Obligationsinnehavare röstade för Förslaget.

Varje Obligationsinnehavare är berättigad att erhålla en samtyckesavgift (eng. Consent fee) på ett belopp motsvarande 0,50 procent av det nominella beloppet för varje Obligation som innehas av den relevanta obligationsinnehavaren på Consent Fee Record Date (som definierat i det Skriftliga Förfarandet) som infaller den 22 december 2022. Reglering av samtyckesavgiften förväntas ske den 30 december 2022.

Villkoren för utbetalning av samtyckesavgiften specificeras i detalj i den formella och detaljerade kallelsen till det skriftliga förfarandet och finns tillgängligt på bolagets hemsida, www.addvisegroup.com.

Pareto Securities AB agerade finansiell rådgivare i samband med det skriftliga förfarandet.

För mer information, vänligen kontakta:

Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se

Hanna Myhrman, Chefsjurist
+46 709 82 92 23
hanna.myhrman@addvisegroup.se

Viktig information:
Denna information är sådan information som ADDvise Group AB är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 december 2022 kl. 17:30 CET.


Om ADDvise Group

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Premier och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.