• en
  • sv

Surgical Tables – Operationsbord av hög kvalitet

   ORG.NR: 83-0403327
  BOLAGSFORM: Aktiebolag

Surgical Tables Inc (STI) säljer och tillverkar operationsbord till sjukvården. Bolaget är verksamma över stora delar av världen och är en av de ledande aktörerna i branschen. Huvudkontoret ligger i Massachusetts (USA) där också tillverkning sker.

STI är en ledande tillverkare av kvalitativa operationsbord sedan 2004. De fokuserar främst på viktiga hälso- och sjukvårdsmarknader med betydande tillväxtpotential, som drivs av efterfrågan på bättre och mer kostnadseffektiva behandlingar som ger patienterna en förbättrad vårdkvalitet. Var och en av produktlinjerna erbjuder följande egenskaper:

Mångsidighet
STI ger en flexibel lösning för medicinska och budgetmässiga problem i alla kirurgiska miljöer.

Teknologiskt avancerad
Konstruerad för att stödja de senaste framstegen inom kirurgiska ingrepp och bildteknik, sätter standarden för driftseffektivitet.

Kostnadseffektivitet
Attraktivt förhållande mellan pris och prestanda frigör utrymme i din investeringsplanering och de robusta tekniska funktionerna gör att uppföljningskostnaderna blir låga.

Säkerhet
STI erbjuder fullständig automatisk justering av alla bordsfunktioner för säker, traumafri positionering av patienten utan att äventyra hälso- och sjukvårdspersonalens hälsa och säkerhet.

USA

Telefon: (888) 737-5044
E-mail: info@surgicaltables.com

Adress
Surgical Tables Inc.
2 DeBush Avenue
Unit #C3
Middleton, MA 01949

[/tw_accordion_item][/tw_accordion]