• en
  • sv

LabRum

   ORG.NR: 556196-7257
   BOLAGSFORM: Aktiebolag

LabRum är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation.

LabRums specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden och gör LabRum till Sveriges äldsta kompletta leverantör av inredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation på den svenska marknaden. Efter sammanslagningen med ADDvise och Kebo Inredningar är spektrumet av kompetens, erfarenhet och relevanta produkter större än någonsin.

 

Genom att tidigt komma in i processen, ibland redan på ritningsstadiet hos arkitekten, kan LabRum följa processen och tidigt föreslå helhetslösningar som gynnar kunden.

De krav som laboratorier och laboranter ställer på inredning och utrustning beror på vilken typ av forskning som bedrivs. Sofistikerad forskning kräver laboratorier med förhöjd renhetsklass. Dessa laboratorier har behov av renrum eller klimatrum, det vill säga rum som bland annat klarar av att hålla stadig luftfuktighet och temperatur.

Alla lab behöver någon typ av skyddsventilation för att skydda sina laboranter från farliga kemikalier. LabRum levererar en anpassad helhetslösning till kunden. För labutrustning, det vill säga kylar, vattenbad, cirkulatorer etc, är LabRum återförsäljare av en bred produktportfölj av välkända märken.

 

  • Laboratorieinredning
  • Skyddsventilation
  • Laboratorieutrustning

LabRum AB – Huvudkontor Solna.

Adress: Industrivägen 7, 171 48 Solna
Telefon: 08-505 578 00
E-Mail: mail@LabRum.se