ADDvise får order från Landstinget Värmland på ca 1,8 MSEK

2017-01-05   Regulatoriskt pressmeddelande

ADDvise dotterbolag KEBO Inredningar har genom Skanska Sverige AB fått en order från Landstinget Värmland gällande att inreda och utrusta ombyggda operationssalar och mottagningslokaler på Centralsjukhuset i Karlstad. Ordern innefattar labinredning, vårdinredning och tillhörande utrustning. Ordervärdet uppgår till ca 1,8 MSEK.

Ordern kommer att levereras till kund under andra och tredje kvartalet 2017.

- Vi är glada över att få fortsätta att bidra till ny- och ombyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad. Under 2014 inredde och utrustade vi nya steril- och operationshuset, säger Rikard Akhtarzand, VD på ADDvise Group, i en kommentar till ordern.

För vidare upplysningar:

Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se 


Viktig information:
 

Denna information är sådan information som ADDvise är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 januari 2017 kl. 10.15 CET.

Om ADDvise Group

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag organiserade i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. Koncernen omsätter ca 250 MSEK. ADDvise aktier är listade på Nasdaq First North Premier och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, är Bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.