ADDvise erhåller order till ett värde av 1,1 MUSD

2022-01-06   Regulatoriskt pressmeddelande

ADDvise Group AB:s dotterbolag MRC Systems FZE har erhållit en order från Design Infinity LLC, ett Dubai baserat bolag specialiserat på konstruktionsdesign för bland annat läkemedelsindustrin. Ordern har ett värde av cirka 1,1 MUSD och avser design- och konstruktion av en 1000 kvadratmeter stor renrumsanläggning för Himalaya Drug Company. Renrummet byggs med MRC Systems egenutvecklade renrumsprodukter. Anläggningen ska användas för tillverkning av läkemedel och ligger i Förenade Arabemiraten. Leverans av ordern är planerad att ske under Q2 2022.
 

För vidare upplysningar:

Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71

rikard.akhtarzand@addvisegroup.se


Viktig information:

Denna information är sådan information som ADDvise Group AB är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 6 januari 2022 kl. 16:00 CET.

Om ADDvise Group

ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten – både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Premier och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se, är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.