• en
  • sv

Hettich Labinstrument AB fokuserar på kundbehoven

   ORG.NR: 556482-6039
   BOLAGSFORM: Aktiebolag

Hettich Labinstrument AB är en ledande partner av innovativ utrustning, förbrukningsmaterial och service för laboratorie- och processverksamhet inom industri, forskning och sjukvård.

Hettich Labinstrument AB har tjänat kunder inom sjukvård, forskning och industri allt sedan bolaget bildades 1994. Genom åren har Hettich utvecklats allt mer till att bli en samarbetspartner som tillgodoser behoven av såväl avancerad modern teknisk utrustning och förbrukningsprodukter samt tillhörande teknisk service – vilket kunderna uppskattar. Tack vare utvecklingen i Sverige och samarbete med våra ledande internationella leverantörer har vi uppnått en ny nivå av kapacitet och förtroende.

Vi möter framtidens krav redan i dag

Som kund hos Hettich får du säker tillgång till all ny teknik, kunnande och utveckling inom centrifuger, inkubatorer, mikrobiologisk automation, blodprovtagningsprodukter m.m. Särskilt mikrobiologisk automation är på stark frammarch, Greiner Bio Ones blodprovtagningsprodukter uppfyller högsta krav på säkerhet och även de övriga produkterna är uppskattade av kunderna.

Hettich Labinstrument AB – Huvudkontor Stockholm.

Besöksadress: Tegeluddsvägen 76 plan 3, 115 28 Stockholm
Postadress: Box 27047, 102 51 Stockholm
Telefon: 08-752 00 30
E-Mail: info@hettichlabinstrument.se